Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:19  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Els Amics de la Fotografia commemoren el primer aniversari amb un ral·li fotogràfic

  • Ral·li fotogràfic

    Ral·li fotogràfic

31/5/2015

Per celebrar el 1r aniversari de l'Associació d'Amics de la Fotografia de Montmeló, l'entitat ha organitzat un Rally fotogràfic per municipi amb l'objectiu de descobrir els llocs històrics del poble.

 

L'activitat, que es realitzarà el proper  6 de juny, està oberta a tothom i començarà a les 9 hores a la Torreta.  Les inscripcions es podran fer a través d'un formulari online a la web i el facebook de l'Associació, al igual que les bases del concurs. El preu de l'inscripció és de 5 € i es regalarà una samarreta commemorativa.

 

Els amants d'instagram també podran participar de manera vistual mitjançant el hastag #MELORALLI. Amb les imatges que arribin es farà un muntatge visible tant al Facebook dels Melogramers com al Facebook i a la web de l’Associació Amics de la Fotografia de Montmeló.

Sense cap dubte, és una molt bona oportunitat de conèixer els punts històrics de Montmeló, endinsar-se en la pràctica de la fotografia i gaudir d'un matí fotogràfic. Totes les persones interessades poden consultar les bases i realitzar la inscripció a travès:

 


Entitat


Data de modificació: 17/06/2017 09:52:33