Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:31  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Tot preparat per a la tercera edició del FITKAM a Montmeló

  • III FITKAM 2015

    III FITKAM 2015

27/5/2015

El Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló es celebrarà el 30 i 31 de maig de 2015. Es mostraran 28 espectacles de les companyies associades a Kacu Mensi i de tres companyies emergents convidades per l’associació.

 

Per primera vegada, s’incorporen a la programació espectacles dirigits al públic juvenil i s’afegeix un nou espai d'exhibició: el Casal dels Avis

 

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, organitza la tercera edició del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló, que es celebrarà el 30 i 31 de maig de 2015.


Durant el cap de setmana, es podran veure 28 espectacles infantils i familiars,que es mouen en gèneres tan diversos com la màgia, el teatre interactiu, el musical, el clown, les titelles o els contacontes, entre d’altres. La majoria dels muntatges pertanyen a companyies associades a Kacu Mensi, tot i que una de les novetats d’aquest FITKAM 2015 és que es sumen a la programació els espectacles de tres companyies emergents convidades per l’associació.


Entre la resta de novetats, destaquen la incorporació, per primera vegada, de dos espectacles dirigits al públic juvenil. D’altra banda, el FITKAM afegeix també un nou espai d'exhibició: el Casal dels Avis. Es mantenen la resta d’espais que ja es van utilitzar en les edicions anteriors com La Torreta, que compta amb una Sala Polivalent, uns jardins i també un auditori a l’aire lliure. A més del Teatre de l'Agrupa i la Sala de la Concòrdia, ubicada dins l'Ajuntament.


Si l’any passat el FITKAM va voler potenciar els espectacles per a nens de 0 a 3 anys, que es mantenen també en aquesta edició, ara vol posar èmfasi en les instal·lacions i oferirà tres propostes que agradaran a tots els públics.

 

Finalment, i com ja és tradicional en la oferta del FITKAM, es celebrarà un dinar popularel diumenge 31 de maig (15 hores). El preu del dinar serà de 3€ i es podran adquirir els tiquets durant tot el cap de setmana al Punt d’Informació que estarà ubicat a l’Ajuntament de Montmeló.


En aquesta nova edició, el festival manté la mateixa voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, gratuïta i oberta tant a les famílies com als professionals del sector.


Per tal d'evitar problemes d'aforament als diferents espais, els assistents al FITKAM hauran d'adquirir prèviament les entrades als diversos espectacles. La recollida d’entrades dels espectacles (del dia) es farà dissabte i diumenge a partir de les 9 hores al Punt d’Informació de l’Ajuntament.


Sobre Kacu Mensi
Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció,protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per
famílies, infants i joves.

 

Més  informació: www.kacumensi.catData de modificació: 28/05/2015 14:02:36