Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:19  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

#F1CircuitCat25: concurs fotogràfic en la Setmana del Gran Premi a Barcelona

  • Setmana del Gran Premi a Barcelona

    Setmana del Gran Premi a Barcelona

2/5/2015

A partir de dilluns, els participants hauran de fer-se un selfie en un dels photocalls de Passeig de Gràcia.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya posa en marxa a partir del proper dilluns un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram. Tots aquells que vulguin participar-hi, hauran de fer-se un selfie en algun dels photocalls que estaran instal·lats en tres punts de Passeig de Gràcia: a Plaça Catalunya, a la confluència de Gran Via i davant dels Jardins de Palau Robert.

 

Les imatges s'hauran de publicar a Instagram i etiquetar amb el hashtag de l'aniversari #F1CircuitCat25. No hi ha límit de participació, pel què quantes més fotos es pengin, més possibilitats es tindran de guanyar una entrada doble pel FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 la propera temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Activitats per a tots els públics en la Setmana del Gran Premi a Barcelona
El 25è aniversari de Grans Premis de FORMULA 1 al Circuit serà celebrat a la ciutat de Barcelona durant la "Setmana del Gran Premi", que arrencarà el proper dilluns 4 de maig i englobarà tots els esdeveniments i activitats del programa. L'eix comercial de Passeig de Gràcia, amb 200 banderes de quadres, donarà la benvinguda a la FORMULA 1 a Barcelona amb diferents esdeveniments i activitats dirigits a tot tipus de públic: aficionats al món del motor, habitants de la ciutat, turistes... Grans i petits també gaudiran de tot el que s'ha preparat durant la "Setmana del Gran Premi" a Barcelona.

 

Se celebrarà la jornada econòmica "FORMULA 1, un motor per a Barcelona: impacte econòmic i notorietat de marca" (dilluns 4 de maig a les 12.00h al Campus d'ESADE) i la jornada tècnica "La contribució de la FORMULA 1 al futur de la indústria de l'automòbil" (dimecres 6 de maig a les 18.00h a l'Hotel Alexandra de Barcelona), exposició d'imatges dels Grans Premis celebrats al Circuit als Jardins de Palau Robert, mostra de reproduccions de monoplaces de FORMULA 1 a mida real i un parc de seguretat vial als Jardinets de Gràcia, ruta gastronòmica PIT-STOPS, entre altres activitats. També s'ha creat el croissant del Circuit, a la venda als establiments Santagloria.

 

La Ciutat Comtal commemorarà el 25è aniversari de Grans Premis ininterromputs de FORMULA 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya i viurà com mai ha fet abans l'arribada del Campionat del Món de Formula One a Barcelona.

 

Més informació: www.circuitcat.com


Entitat


Data de modificació: 04/05/2015 13:03:17