Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:00  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Assolellada matinal de roses i llibres

 • Diada de Sant Jordi

  Diada de Sant Jordi

 • Diada de Sant Jordi

  Diada de Sant Jordi

 • Dinar en Companya: entrega de roses

  Dinar en Companya: entrega de roses

 • Representació de la història de Sant Jordi. Escola de Música

  Representació de la història de Sant Jordi. Escola de Música

23/4/2015

Els actes de la Diada de Sant Jordi han començat ja. Ahir dia 22 es va celebrar La revetlla de Sant Jordi a la biblioteca La Grua amb una lectura musicada a càrrec de l'actriu Sílvia Bel que va estar acompanyada del músic Carles Beltran.

Aquest matí, les parades de roses, artesania i llibres, han omplert la plaça de la Vila, donant començament així a la Diada de Sant Jordi. L'Alcalde, Antoni Guil, ha fet entrega de roses a totes les treballadores municipals i al migdia ha assistit al Casal de la Gent Gran per acompanyar i lliurar roses a les persones que es trobaven en el programa de "Dinar a Companya". Més tard s'ha desplaçat a la residència de Can Dotras.

A la tarda. els actes han començat amb els tallers per als més petits i en l'escenari de la Plaça de la Vila, alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música, han realitzat una història musicada de Sant jordi i el Drac.

Les activitats d'avui de la Diada es tancaran aquest vespre amb els concerts de la Coral de la Gent Gran a la Sala de la Concòrdia i el de la Coral de l'Agrupa a l'església de Santa Maria, durant l'ofrena floral a Sant Jordi.

 

Per finalitzar, demà dia 24, a la biblioteca es farà l'entrega de premis del concurs de punts de llibre i el grup local Argot teatre, realitzarà una sessió molt especial de l'Hora del Conte, amb el títol "Dranc, cavallers i alguna princesa més".Data de modificació: 23/04/2015 20:32:57