Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:25  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Aplec al Circuit: tornen les sardanes a Montmeló

27/4/2015

Diumenge 26 d'abril de 2015, es va celebrar l'Aplec de Sardanes a Montmeló. Després de molts anys d'inactivitat, a finals del 2014 es va constituir la Comissió de les Sardanes formada per l'Ajuntament de Montmeló, l'Agrupa. Associació Cultural de Montmeló i el Taller de Sardanes del Casal de la Gent Gran, que han estat treballant per poder tornar a gaudir en el municipi d'aquesta trobada.

 

El lloc escollit per fer-ho ha estat el Circuit de Barcelona-Catalunya per tal d'aprofitar el potencial i l'atractiu d'aquesta instal·lació.

 

L'Aplec va començar a les 11.30 h del matí amb l'actuació de la cobla Mediterrània. Al migdia va haver una paella per a tots els assistents, i a la tarda va continuar l'Aplec amb tres cobles, la Mediterrània, la Principal de Llobregat i la Cobla Maricel.

 

Durant l'hora de dinar el públic assistent va fer visites per diferents espais del Circuit. Per tal de facilitar l'accés al Circuit, es va habilitar un servei de bus llançadora gratuït des de Montmeló, durant tota la jornada.

 

L'Aplec sardanista va comptar amb una bona afluència de públic. Els organitzadors esperen que sigui el reinici d'un llarg cicle de Aplecs i d'aquesta manera tornar a reiniciar aquesta activitat de manera anual i continuada.


Informació relacionada


Data de modificació: 24/11/2015 14:12:35