Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:09  |  16/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Es decreta un dia de dol oficial per l'agressió i mort d'un professor a un Institut públic de Barcelona

  • Dia de dol oficial

    Dia de dol oficial

20/4/2015

decreta un dia de dol oficial per l'agressió i mort d'un professor a un Institut públic de Barcelona

El cap del Govern i la resta de membres de l’Executiu suspenen la seva agenda oficial des d’avui i fins a demà, dimarts, a les 12 de la nit
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decretat un dia de dol oficial a Catalunya per la mort aquest matí d’un professor a mans d’un alumne, a l’Institut d’Ensenyament Secundari Joan Fuster del barri de La Sagrera (Barcelona). El decret signat pel president declara dol oficial a tot el territori, i tant el cap del Govern com la resta de membres de l’Executiu suspenen la seva agenda oficial des d’avui i fins a demà, dimarts 12 d'abril, a les 12 de la nit.
 
Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.
 
Des del món local, els alcaldes i alcaldesses volem traslladar la solidaritat als familiars de la víctima i ferits, així com a tota la comunitat educativa. Per aquest motiu, els ens locals catalans a sumar-se al dia de dol oficial decretat pel president de la Generalitat, i a fer un minut de silenci a les 12h davant els ajuntaments aquest proper dimarts 12. Per la seva banda,  el Departament d'Ensenyament ha convocat a les escoles a fer cinc minuts de silenci a les 11h.


Data de modificació: 23/04/2015 13:17:34