Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:30  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Aquest 26 d'abril, "Mulla’t i Corre per l'Esclerosi Múltiple" al Circuit!

  • El mag Lari i les actrius Mónica Pérez, la Lloll i Mariona Castillo, padrins del Mullat i Corre 2015

    El mag Lari i les actrius Mónica Pérez, la Lloll i Mariona Castillo, padrins del Mullat i Corre 2015

21/4/2015

Des de l’any 2001 s'organitza cada any el Mulla’t i Corre per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta d'una cursa amb diferents modalitats, 5 km, 10 km i milla. També existeix la modalitat de patinadors. La cursa al Circuit permet passar un dia en família atès que pels més menuts s'organitzen activitats lúdiques i esportives.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa s'encarrega de l'organització de la cursa en la qual  hi col.laboren el diari Sport, l’Ajuntament de Montmeló i el Circuit de Barcelona-Catalunya. Cada any més de 1.500 persones corren a aquesta cursa solidària i familiar. Les inscripcions anticipades es tanquen demà 19 d'abril a les 19 hores. les inscripcions presencials sense classificació el mateix dia de la cursa.

 

Inscripcions fent clic aquí

 

El mag Lari i les actrius Mónica Pérez, la Lloll i Mariona Castillo, padrins del Mullat i Corre 2015

 

La XV edició de la cursa solidària “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple" està apadrinada aquest any pel mag Lari i les actrius Lloll Bertran, Mònica Pérez i Mariona Castillo. Tots ells són padrins de la iniciativa, que un any més es marca el repte de continuar sumant esforços en la lluita contra una malaltia que actualment afecta més de 7.000 persones a Catalunya. 

 

Amb una espectacular vista de Barcelona com a teló de fons, els quatre padrins de la cursa han recorregut els 300 metres de llargada de la pista d’atletisme del Club Metropolitan Las Arenas amb la voluntat d’animar la ciutadania a participar en aquesta cursa solidària. Impulsada de manera conjunta per la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Ajuntament de Montmeló i l’Associació Mitja Marató de Terrassa, aquest any la cita tindrà lloc el proper diumenge 26 d’abril al Circuit Barcelona-Catalunya.

 

L’acte de presentació ha comptat també amb l’assistència de la presidenta de la FEM, Rosamaria Estrany, el vice-president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i el president de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, David Otero.

 

La present edició de la cursa solidària “Mulla’t i corre per l’Esclerosi Múltiple” compta ja amb més de 1.300 corredors inscrits. Durant l’esdeveniment, dirigit a tots els públics, s’organitzen diferents modalitats de curses per a cridar a la participació de grans i petits. Així, la jornada s’iniciarà a les 9.30h amb la cursa dels 10 km. Després se seguirà amb la de 5 km, una milla d’adults, una milla infantil i una de patins. A més, al llarg del matí es podrà gaudir d’un circuit de Segway, inflables, rocòdrom i altres activitats per nens. L’import de les inscripcions es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple

 

Impulsada fa 15 anys per la Fundació Esclerosi Múltiple i la Mitja Marató de Terrassa, la cursa solidaria “Mulla’t i corre per l’Esclerosi Múltiple” compta a més amb el suport del Circuit de Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport i la col·laboració de la Fundació ‘la Caixa’, Genzyme i Lamirsa Group.

 

Més informació: www.fem.es

 Data de modificació: 23/04/2015 13:52:34