Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:25  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La Mostra Internacional de Titelles, en directe, des de Vallès Visió

  • Mostra Internacional de Titelles

    Mostra Internacional de Titelles

14/4/2015

El magazín 1món.cat, s’emet aquest dissabte des de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet. Un equip de Vallès Visió es desplaçarà fins el centre del municipi per a viure en directe la màgia i l’espectacle d’aquesta mostra dedicada al món del teatre de titelles.


1món.cat és un magazín de la Xarxa de les Televisions Locals que s’emet per totes les televisions de Catalunya totes les tardes de dissabte i diumenge. Cada cap de setmana un poble, comarca o esdeveniment singular esdevenen el fil conductor del programa per donar a conèixer la diversitat i la riquesa català, explicades des de la proximitat i amb els ulls dels seus protagonistes.


Les periodistes de Vallès Visió, Sara Escriu i Bea Amado Lóriga, explicaran, a peu de carrer, el més destacat de la Mostra al llarg d’una hora i mitja de programa: gaudirem dels espectacles, coneixerem els seus protagonistes, descobrirem els secrets de Cal Titella i coneixerem tot el que mou la Mostra durant aquest cap de setmana i també setmanes anteriors.


Reportatges, entrevistes, connexions i espectacles. Dissabte, de 18 a 19.30 h., Vallès Visió viu en directe la Mostra Internacional de Titelles de Mollet.


A banda d’aquesta emissió en directe, el dimarts, 21 d’abril, a les 20.30h. Vallès Visió emetrà un programa especial d’una hora de durada amb totes les imatges de la Mostra.Data de modificació: 16/04/2015 19:54:15