Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:23  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La Sala Polivalent vibrarà amb la música de Sau

  • Tornem a Sau

    Tornem a Sau

12/4/2015

És indiscutible que Sau ha estat una de les formacions musicals més importants del nostre país. Pep Sala i Carles Sabater van escriure cançons que s’han convertit en autèntics himnes i que han aconseguit atravessar els murs intergeneracionals. El buit que va deixar la mort d’en Carles Sabater encara no ha estat omplert per cap altra artista català. I és per aixó que hi ha molta gent que té ganes de SAU, de tornar a cantar les seves cançons en viu i de reviure moments passats. I també hi ha una nova generació que no va experimentar aquells dies i vol saber que es sent escoltant la seva música en directe.

 

TORNEM A SAU és una nova formació amb la que aquest petit miracle és possible en un concert, perquè els músics que la componen han sabut reproduïr no tant sols el so sinó també aproximar-se amb respecte al esperit de la música i transmetre’l al públic. Jordi Espigulé (baix i veus), Jonathan Argüelles (veu), Xavi Balaguer (teclats i veus), Carles de la Paz (guitarra) i Micky Izquierdo (bateria), arran d’una conversa entre amics recordant l’època del rock català dels 90 i el grup més emblemàtic i que més els va marcar, decidiren fer-li un homenatge dedicat al talent i genialitat dels que ja consideren mestres: Carles Sabater i Pep Sala.

 
Aquesta formació musical visitarà Montmeló aquest proper divendres 17 d'abril. A partir de les 22.30 hores, la Sala Polivalent reviurà la màgia de les cançons de Sau, amb la companyia especial del mateix Pep Sala. És sens dubte una oportunitat única per a tots els amants i coneixedors dels coneguts temes de la banda més emblemàtica del rock català.

Entitat


Data de modificació: 22/04/2015 15:14:33