Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:54  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Cinquena edició de rècord de l'Esperit de Montjuïc

  • Presentació de la cinquena edició de l'Esperit de Montjuïc

    Presentació de la cinquena edició de l'Esperit de Montjuïc

  • Presentació de la cinquena edició de l'Esperit de Montjuïc

    Presentació de la cinquena edició de l'Esperit de Montjuïc

10/4/2015

Els dies 17, 18 i 19 d'abril, el Circuit de Barcelona-Catalunya serà escenari del revival més destacat del sud d'Europa.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La cinquena edició de l'Esperit de Montjuïc, que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els propers dies 17, 18 i 19 d'abril, s'ha presentat aquest matí a Barcelona, on s'han donat a conèixer tots els detalls de l'esdeveniment.

 

A més d'oferir un cap de setmana on els clàssics seran els protagonistes i amb activitats de tot tipus per a tota la família, la principal novetat d'enguany serà aconseguir un Rècord Guiness Mundial, reunint a la pista el major nombre de vehicles de Fórmula 1 junts. Tal i com ha explicat Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, "enguany celebrem el 25è aniversari de Grans Premis de Fórmula 1 al Circuit, una fita molt important. Hem preparat una sèrie d'accions i la primera d'aquestes serà el Rècord Guiness Mundial del 25 aniversari, amb una gran graella de monoplaces de Fórmula 1 a la pista". Aquest fet insòlit tindrà lloc el divendres a partir de les 13.00h, intentant superar la xifra de 70 unitats a la recta del Circuit de Barcelona-Catalunya. Els monoplaces faran una desfilada per la pista i completaran una volta al traçat.

 

El president del Circuit també ha destacat que "el programa de l'Esperit de Montjuïc és apassionant i fantàstic, i això encara apropa més el Circuit de Barcelona-Catalunya a Montjuïc. A Catalunya tenim un ADN de motorsport i hem d'aconseguir que entre tots això creixi".

 

L'organitzador de l'Esperit de Montjuïc, Jesús Pozo, ha subratllat sobre l'esdeveniment que "hem aconseguit que el concepte que teníem en ment, que l'Esperit de Montjuïc és més que motor, hagi funcionat, i això ens omple de satisfacció. Hem aconseguit en tots aquests anys que la gent vingui al Circuit i que es diverteixi". Pozo ha presentat les particularitats de l'esdeveniment i ha volgut destacar tres plats forts pel cap de setmana, "la Fórmula 1, amb el Rècord Guiness i els dos campionats a la pista que competiran sobre el traçat original del Circuit –sense xicanes–; la reunió de concept cars de SEAT; i el concurs d'elegància".

 

Sens dubte, el Circuit de Barcelona-Catalunya reviurà la història de l'automobilisme de la mà de l'Esperit de Montjuïc, que oferirà durant tot el cap de setmana un atractiu programa, tant a la pista com al pàdoc. La competició estrella serà el FIA Masters Historic Formula One Championship, amb monoplaces que daten entre els anys 1966 i 1985, la gran majoria pilotats en el seu moment per Stewart, Fittipaldi, Lauda o Hunt. També se celebraran curses de l'Historic Grand Prix Cars, amb monoplaces Fórmula 1 anteriors a 1965. Completaran l'espectacle a la pista les curses d'Sport Prototips, Gentlemen Drivers (GT), Turismes pre-66, Grup C, el Trofeu Javier del Arco i dues novetats: GT Sports Club i X-BOW Battle. En total, se celebraran 14 curses durant tot el cap de setmana.

 

Al pàdoc, l'activitat tampoc s'aturarà. Hi haurà un village que farà les delícies dels amants dels clàssics, un espai SEAT amb una gran varietat de vehicles exposats, actuacions en directe, espectacles, exhibicions de ball i una exposició de cotxes del Tintín, entre moltes altres activitats. Els més petits també podran gaudir del Circ de l'Esperit de Montjuïc, atraccions, pintacares i tallers.

 

El pàdoc també aplegarà tot tipus de vehicles clàssics arribats de tot Espanya i tot Europa, que prendran part en les desfilades per la pista que tindran lloc durant el cap de setmana.

Entrades amb descompte de prevenda a www.circuitcat.com


Les entrades per a l'Esperit de Montjuïc (17-19 d'abril) es poden comprar anticipadament amb descompte de prevenda al web del Circuit (www.circuitcat.com), a partir de 15 euros.Data de modificació: 16/04/2015 21:04:08