Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:14  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió estrena l’espai infantil “Planeta Canalla”

  • Planeta Canalla

    Planeta Canalla

2/4/2015

Vallès Visió estrenarà el dimarts, 7 d’abril, l’espai infantil Planeta canalla. Es tracta d’un programa coproduït per les dues televisions públiques del Vallès Oriental, Vallès Visió i VOTV, conjuntament amb la Xarxa de Televisions Locals, i que es veurà de dilluns a dijous a través dels dos canals.


A Planeta Canalla els protagonistes són els nens i les nenes, les seves experiències i la seva visió del món que els envolta. Junts descobriran el seu entorn més proper, la seva comarca, els seus carrers, la seva història i les seves tradicions. L’espai, presentat pel periodista Rafa Navarro, té com a al·licient la barreja d’un programa fet a plató amb continguts elaborats pels reporters més dinàmics i xerraires del Vallès Oriental: els nens. A cada programa anirem coneixent les escoles de la comarca, els oficis, les festes i els seus personatges.


Planeta Canalla forma part de l’acord de col·laboració entre VOTV i Vallès Visió per tal de promoure la difusió de continguts audiovisuals d’interès comú i establir sinergies amb l’objectiu d’optimitzar tot el potencial de les dues televisions.Data de modificació: 02/04/2015 15:30:46