Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:07  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

L'ONG Cooperación y Ayuda dóna 3.000 euros per a ajudes de menjador per a infants de Montmeló

  • Cooperación y Ayuda

    Cooperación y Ayuda

31/3/2015

L'aportació s'ha canalitzat a través dels serveis socials de l'Ajuntament de Montmeló

Cooperación y Ayuda, una ONG amb seu a Sabadell i Sant Quirze del Vallès, i amb membres residents a Montmeló, ha decidit destinar 3.000 euros a ajudes de menjador per a infants del poble, a través de la regidoria deServeis Socials de l'Ajuntament de Montmeló. És el segon any que aquesta entitat fa una aportació econòmica (l’any passat va ser de 1.200 euros) per a beques de menjador per a menors en situació familiar de vulnerabilitat.

Serveis socials de l’Ajuntament fa d’enllaç entre l’entitat i les empreses, gestores dels menjadors escolars, per a la concessió dels ajuts. Amb aquest ajut preveu que se’n beneficïin vuit infants de les dues escoles de primària del municipi (Sant Jordi i Pau Casals).

Cooperación y Ayuda, està integrada i dirigida per membres residents a Montmeló; d'aquí neix la idea de donar aquesta quantitat precisament al municipi. Aquesta ONG treballa sobretot en programes d'ajuda internacional al continent Africà, especialment a Ruanda, realitzant projectes que sempre tenen una relació directa amb els sectors més desafavorits, especialment amb la infància. També ha finançat projectes a països d'Amèrica Llatina, Àsia i Oceania, encara que les primeres experiències internacionals dels membres d'aquesta ONG es van desenvolupar a la zona balcànica de Bòsnia i Kosovo.

En aquests últims anys, Cooperación y Ayuda, està treballant en projectes de sensibilització, mitjançant campanyes i accions puntuals en diferents municipis, en aquest cas de Catalunya, ajudant a famílies en risc d'exclusió social. Sota aquests paràmetres, Cooperación y Ayuda ha decidit aportar una quantitat econòmica que ajudi a pal·liar el drama de famílies i nens que no poden optar a pagar de manera íntegra el preu del menjador escolar. L’entitat està duent a terme una acció idèntica als municipis de Sant Quirze del Vallès i de Rubí.Data de modificació: 31/03/2015 13:07:20