Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:43  |  25/09/2020

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Barcelona-Catalunya, objecte d'estudi d'un MBA de la Universitat de Georgetown

  • visita de membres de la Universitat de Georgetown

    visita de membres de la Universitat de Georgetown

25/3/2015

Dotze estudiants han desenvolupat dos projectes paral·lels on s'analitza el model actual de negoci del Circuit.

 

Un grup d'estudiants MBA de la McDonough School of Business de la Universitat de Georgetown (Washington D.C., Estats Units d'Amèrica) han realitzat dos estudis paral·lels sobre l'actual model de negoci del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Es tracta del projecte final de l'MBA de l'esmentada escola de negocis, on els seus alumnes han hagut de dur a terme durant els darrers mesos un estudi d'alguna de les empreses proposades per la universitat, entre les quals es trobaven companyies multinacionals de diferents sectors d'arreu del món. En el procés d'adjudicació, el Circuit de Barcelona-Catalunya va ser l'empresa més demandada pels estudiants, pel què els responsables de la universitat van decidir que es desenvoluparien dos projectes paral·lels, cadascun amb la participació de sis alumnes, que analitzaria la situació actual de la companyia i proposaria noves oportunitats de negoci.

 

Les conclusions d'aquests dos treballs han estat presentades al Circuit de Barcelona-Catalunya amb l'assistència dels seus màxims representants, Vicenç Aguilera, president del Circuit, i Salvador Servià, director general, en una jornada en què els dotze estudiants també han pogut visitar les instal·lacions del traçat.

 

La col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya amb la Universitat de Georgetown reafirma el caràcter internacional de la instal·lació, reconeguda a tot el món gràcies als dos Grans Premis que s'hi celebren des de 1991: el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP


Entitat


Data de modificació: 27/03/2015 19:57:27