Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:35  |  14/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Segona ballada de sardanes, abans de l'Aplec del Circuit del 26 d'abril

  • Ballada de sardanes a Montmeló

    Ballada de sardanes a Montmeló

26/3/2015

Després de la primera ballada de sardanes a la plaça de la Quintana el passat 1 de març, aquest proper diumenge 29 de març de 2015, la Cobla Maricel amenitzarà una nova ballada, en aquesta ocasió a la plaça de la Vila.

 

Les dues ballades són el preàmbul al gran aplec que tindrà lloc el proper 26 d'abril al Circuit. La Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, són els organitzadors de totes aquestes activitats que tenen l'objectiu comú i primordial de revitalitzar el moviment sardanista a la nostra localitat.

 

L'Aplec del Circuit comptarà amb la presència de les cobles Mediterrània, La Principal del Llobregat i Maricel. La jornada sardanista compta amb el gran atractiu de ballar en un espai tan peculiar i internacionalment conegut com és el Circuit. A més es duran a terme activitats com el concurs de colles improvisades i una arrossada popular. Serà, sens dubte, una gran ajornada, que s'incorpora al calendari d'aplec de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català (ENS).Data de modificació: 26/03/2015 10:02:24