Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:07  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Resultats de la sessió Extraordinària del Ple de l'Ajuntament el 26 de març de 2015

  • Ple Ajuntament de Montmeló

    Ple Ajuntament de Montmeló

24/3/2015

La sessió Extraordinària del Ple de l'Ajuntament, que es va fer dijous 26 de març de 2015, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, va tenir els següents resultats:

 

ALCALDIA

 

1.- APROVACIÓ INICIAL DE L'ORDENANÇA DELS ESPAIS PÚBLICS I CIVISME. APROVAT PER UNANIMITAT

 

2.- MOCIÓ PER AL A SOL·LICITUD A LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER A L'ATORGAMENT DE LA CREU DE SANT JORDI A LA FUNDACIÓ PRIVADA VALLÈS ORIENTAL. APROVAT PER UNANIMITAT

 

3.- PROPOSTA DE MOCIÓ INSTITUCIONAL EN SUPORT A L'ESPORT CATALÀ. APROVAT PER 12 VOTS A FAVOR (PSC, ICV, CIU) I 1 ABSTENCIÓ (PPC)

 

4.- APROVACIÓ DELS ESTATUTS DE L'ASSOCIACIÓ XARXA C17. APROVAT PER UNANIMITAT

 

 

MEDI AMBIENT

 

5.- APROVACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL SOBRE LA TINENÇA I LA PROTECCIÓ D'ANIMALS DOMÈSTICS DE COMPANYIA. APROVAT PER 8 VOTS A FAVOR (PSC, CIU, PPC) I 5 ABSTENCIONS (ICV)

 

 

ECONOMIA

 

6.- APROVACIÓ MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE SALUT PÚBLICA. APROVAT PER 8 VOTS A FAVOR (PSC, CIU, PPC) I 5 ABSTENCIONS (ICV)

 

7.- APROVAR EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE PRESSUPOST 02/2015. APROVAT PER 8 VOTS A FAVOR (PSC, CIU, PPC) I 5 ABSTENCIONS (ICV)

 

 

URBANISME I HABITATGE

 

8.- APROVACIÓ CONVENI AMB LLAR UNIÓ CATALONIA SCCL PER LA PROMOCIÓ D'HABITATGES PROTEGITS. APROVAT PER 8 VOTS A FAVOR (PSC, CIU, PPC) I 5 VOTS EN CONTRA (ICV)

 

9.- APROVACIÓ DE LA NOVA DENOMINACIÓ DEL CARRER QUE DONA ENFRONT DEL PARC DE LA QUINTANA PARAL·LEL AL CARRER JOSEP TARRADELLAS. APROVAT PER UNANIMITAT

 

 

EDUCACIÓ

 

10.- FORMALITZAR L'ADHESIÓ DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓA LA XARXA D'ESCOLES MUNICIPALS DE PERSONES ADULTES. APROVAT PER UNANIMITAT

 

 

GRUP MUNICIPAL PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA - PROGRÉS MUNICIPAL (PSC-PM)

 

11.- MOCIÓ EN RELACIÓ A LA GESTIÓ I ATORGAMENT DE LES BEQUES DE MENJADOR A CATALUNYA. APROVAT PER UNANIMITAT

 

 

GRUP MUNICIPAL DEL CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU).

 

12.- MOCIÓ PER A L'IMPULS DE LA INCORPORACIÓ DE CLÀUSULES SOCIALS EN LA CONTRACTACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA LOCAL. APROVAT PER UNANIMITAT

 


Informació relacionada


Data de modificació: 27/03/2015 19:49:16