Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:52  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió inicia una programació especial amb motiu de les eleccions municipals

  • Debats polítics dels municips de Vallès Visió

    Debats polítics dels municips de Vallès Visió

20/3/2015

La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, inicia la cobertura informativa de la precampanya i campanya de les eleccions municipals del 24 de maig, amb una programació específica que inclourà debats electorals, un repàs dels alcaldables de les diferents formacions polítiques dels 6 municipis i un ampli seguiment dels actes preelectorals.


Els perfils polítics
La televisió del Baix Vallès presentarà als alcaldables de les formacions polítiques amb representació a cadascun dels ajuntaments que formen part del Consorci Teledigital Mollet. En petites càpsules d’uns 7 minuts de durada, us presentarem als candidats i candidates cada dia, de dilluns a divendres, a continuació del Vallès Visió Notícies, sobre les 20.20h. L’objectiu d’aquests perfils polítics és oferir a l’espectador un retrat personal i professional dels diferents candidats i candidates, un espai per a conèixer millor cadascun dels alcaldables, apropar-nos als trets que els defineixen i descobrir algunes curiositats. En total, 28 perfils que anirem coneixent a Vallès Visió a partir d’aquest dimecres, 25 de març.


Els debats
Els diferents candidats es veuran la cara al plató de Vallès Visió per a debatre sobre la situació política de cadascun dels municipis. A partir del 14 de maig, cada dia, la televisió del Baix Vallès emetrà un debat de cada municipi, de 60 minuts de durada, en el què hi participarà un representant de cadascuna de les formacions amb representació a cada consistori.


Informació detallada al Vallès Visió Notícies
De la mateixa manera que s’ha fet en anteriors comicis, Vallès Visió informarà als diferents espais informatius dels actes electorals i resumirà les notícies generades pels diferents partits polítics que es presenten als 6 municipis del Baix Vallès. Com és habitual, també farà una àmplia cobertura de l’inici de campanya, amb el seguiment de la tradicional enganxada de cartells i de tot el què esdevé notícia durant aquests dies.

Desplegament informatiu per al 24-M
El punt i final a la programació especial de Vallès Visió tindrà lloc el dia dels comicis, el 24 de maig. L’equip de la televisió del Baix Vallès dedicarà tots els esforços tècnics i humans per donar la màxima informació de la jornada. Durant tot el dia es realitzaran connexions i es copsarà l’ambient de les votacions. A més, a partir de les 19.30 h., es realitzarà un programa especial on es donaran dades de participació i anècdotes i, a mida que avanci la nit, s’anunciaran els resultats electorals. Posteriorment, hi haurà una tertúlia d’opinió per a analitzar la jornada electoral i s’entrevistaran als seus protagonistes.


Xarxes socials
Tota la informació recollida als diferents Vallès Visió Notícies, així com els debats electorals i els perfils polítics es podran recuperar a la pàgina web de la casa, a www.vallesvisio.cat. També es podrà fer el seguiment de tota aquesta programació, així com del desplegament del 24-M, també en directe pel web, des de qualsevol racó. Les xarxes socials (facebook i twitter) també recolliran les notícies més rellevants de la campanya.Data de modificació: 23/03/2015 14:33:31