Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:23  |  03/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Últim dia amb el 10% de descompte a les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

 • Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

  Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

18/3/2015

El període de prevenda finalitza el divendres 20 de març, amb entrades a partir de 29,25 euros.    
      
Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Els aficionats al motociclisme tenen fins el divendres 20 de març l’última oportunitat per comprar les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ amb un 10% de descompte. La setena prova del Campionat del Món de MotoGP™ es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 12, 13 i 14 de juny.

Les localitats amb el 10% de descompte es poden adquirir a partir de 29,25 euros per a les entrades de Pelouse o les de Tribuna Principal, N i J en les modalitats Júnior (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys), que ja  gaudeixen d’un 50% de descompte sobre la tarifa oficial. Les entrades d’adult es poden comprar a partir de 58,50 euros.

A banda del descompte de prevenda, els espectadors també poden beneficiar-se d’altres reduccions, com les que tenen els titulars del Carnet Jove, del 20%; RACC Master, del 10% i fins a quatre entrades per targeta; i RACC Jove, del 20%; no sent acumulables entre sí ni amb els descomptes Juvenil i Sènior.

Els menors de 6 anys tenen entrada gratuïta a qualsevol de les 13 tribunes disponibles al Circuit de Barcelona-Catalunya pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, sempre i quan no ocupin seient; mentre que els menors de 12 anys poden accedir gratuïtament a les zones de Pelouse.

Una entrada i molts avantatges
A més de poder gaudir de l’espectacle que ofereixen a la pista les categories de Moto3™, Moto2™ i MotoGP™, les entrades del Gran Premi també donen accés a molts avantatges:

 • Visita al pit-lane el divendres per veure els pilots i l’activitat dels equips als boxs.
 • El divendres, amb l’entrada de Pelouse es pot accedir a qualsevol Tribuna.
 • Accés gratuït a les Kid’s Zones per nens entre 3 i 12 anys.
 • Pàrquing gratuït per cotxes i motos.
 • Visió des de les zones de públic de les pantalles gegants.
 • Retransmissió de l’activitat per Ràdio Circuit en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.
 • 50% de descompte* al Museu Comarcal de Cervera, Espai Expositiu Marc Márquez els mesos d’abril, maig i juny de 2015. Entrada gratuïta tot l’any per als Abonats Socis i Oficials del Circuit.


Compra on-line en 9 idiomes
Les entrades es poden comprar de la forma més fàcil i còmoda al web del Circuit www.circuitcat.com, disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, holandès i rus.    


Entitat


Data de modificació: 20/03/2015 16:12:16