Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:29  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

"Com hem canviat", un petit viatge visual pel nostre poble, a través d'imatges i música

  • Vídeo "Com hem canviat"

    Vídeo "Com hem canviat"

12/3/2015

L'empresa Sabem.com ha realitzat un vídeo amb el nom de "Com hem canviat". Es tracta d'un viatge visual pel nostre poble, a través d'imatges i música, que mostra als ciutadans com la petjada del temps ha transformat la nostra realitat, fent salts entre el passat i el present i on es veu la transformació de certs espais de la vila a partir de fotos antigues.

 

Aquest treball s'emmarca dintre del projecte de recuperació de la memòria històrica que es va engegar fa dos anys i que recull el testimoni d'una cinquantena de veïns i veïnes del nostre municipi que ens parlen de com era el Montmeló d'abans i que s'ha materialitzat ja, amb l'edició de dos documentals, l'any passat. El primer d'ells "Carrers enfangats", presenta la vida del municipi des de la vessant de l'evolució urbana i la vinculació a la feina. El segon, "El gegant de sis dits", explica quines eren i com es vivien les festes i tradicions. Actualment, s'està treballant en el tercer documental que aprofundeix en els difícils anys de la guerra i la postguerra.

 

També hi ha una versió reduïda de vint segons amb les millors imatges. Aquests dos petits vídeos han estat realitzats per l'empresa Sabem.com, la mateixa que ha realitzat els documentals sobre la memòria històrica de Montmeló.

 

 

Veure video fent clic aquiData de modificació: 13/03/2015 11:50:23