Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:34  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Informació i formació a empreses sobre la factura electrònica a les administracions

  • Formació a empreses sobre la factura electrònica a les administracions

    Formació a empreses sobre la factura electrònica a les administracions

4/3/2015

Una quarantena de persones han assistit a la sessió informativa i formativa sobre com facturar de manera electrònica a les administracions públiques de Catalunya que ha organitzat i impartit directament personal de l'Ajuntament de Montmeló, aquest passat dimarts 3 de març de 2015.

 

Arran d'una nova normativa d'àmbit estatal, és obligatori, per part de les empreses proveïdores de les administracions, presentar la factura electrònica.  En aquesta sessió s'han explicat quins són els canvis que ha introduït la nova legislació, què suposen tant per a l'empresa proveïdora com per a l'administració que rep la factura, i com adaptar-se. S'han presentat les diverses solucions gratuïtes i fins i tot s'ha fet una demostració de com donar-se d'alta, crear i enviar una factura amb una d'elles. 


El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Lluís Esteban, ha ofert a les empreses que ho demanin la possibilitat de fer una sessió pràctica més específica a l'aula d'informàtica de les instal·lacions del Centre de Formació i Recursos G2M . Data de modificació: 05/03/2015 15:38:01