Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:43  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Segon taller participatiu sobre propostes i estratègies de civisme i convivència

 • II Taller de Civisme

  II Taller de Civisme

 • Taller ciutadà de diagnosi i reflexió sobre civisme

  Taller ciutadà de diagnosi i reflexió sobre civisme

 • Diagnosi del civisme a Montmeló

  Diagnosi del civisme a Montmeló

2/3/2015

Després de les activitats realitzades durant la primera part del procés de participació ciutadana per consensuar una ordenança de civisme municipal, on s'han recollit 227 enquestes i s'ha elaborat un primer taller obert a tota la població, al voltant del civisme a Montmeló, l'Ajuntament ha elaborat un primer document d'ordenança on es fomenta un clima de convivència, respecte mutu, solidaritat i tolerància entre totes les persones que viuen al poble. El document a estat a disposició de la ciutadania per tal de fer aportacions, comentaris, suggeriments i valoracions, durant el mes de febrer.

 

La següent activitat d'aquest procés participatiu és un segon taller el proper divendres 6 de març, obert a la ciutadania, per tal de debatre i consensuar el contingut definitiu de l'Ordenança de Civisme i per cercar estratègies d'acció sobre el civisme i la convencia al municipi.

 

El text definitiu de l'Ordenança de Civisme i Espai públic serà presentada al Ple Municipal per a la seva aprovació. Un cop aprovada es posaran en marxa les accions de difusió i comunicació que permetran que sigui coneguda per tota la ciutadania.

 

Més informació:

Oficina d'Atenció al Ciutadà i Regidoria de Participació Ciutadana.(93 572 00 00)

civisme@montmelo.cat


Informació relacionada


Data de modificació: 05/03/2015 07:26:04