Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:44  |  22/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Xerrada Informativa sobre el nou curs de ContaPlus

  • Curs de ContaPlus

    Curs de ContaPlus

22/2/2015

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló se segueix organitzant nous cursos formatius per a la recerca de feina i també per assessorar les pymes, autònoms i a tots aquells particulars que vulguin tenir un coneixement més ampli sobre temes referents a l'àmbit laboral.

En aquesta ocasió, s'està organitzant un curs sobre el programa comptable ContaPlus. Aquest curs es realitzarà a les aules de la G2M, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, durant 2dues setmanes, del 16 al 26 de març. Serà un curs subvencionat per aprendre el funcionament i les utilitats del programa ContaPlus.

Aquest proper dimecres 25 de febrer de 2015, a les 11 hores, tindrà lloc a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament una xerrada informativa per a totes les persones interessades a participar en aquest curs.Sobre ContaPlus
ContaPlus és una aplicació comptable que ens permetrà portar la comptabilitat formal d'una empresa de manera informatitzada. La seva rapidesa en l'execució d'operacions i la relativa senzillesa en el seu maneig, el converteixen en un programa atractiu per a les empreses. Es tracta d'una aplicació utilitzada per multitud d'empresa.

ContaPlus està especialment dissenyat per a pimes i autònoms, que simplifica la gestió dels processos comptables i financers i, l'ús no requereix de coneixements avançats de comptabilitat.

Comptabilitzar automàticament operacions de compra i venda, conèixer l'evolució prevista de la tresoreria, presentar el model 303 d'IVA, emetre xecs o controlar l'amortització ... són només algunes de les funcionalitats que ContaPlus permet realitzar.Data de modificació: 27/02/2015 12:18:53