Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:17  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Gitanes, ball infantil de disfresses i molta percussió durant el diumenge de Carnaval

  • Ball de Gitanes de Carnaval

    Ball de Gitanes de Carnaval

  • Ball infantil de Carnaval

    Ball infantil de Carnaval

  • Actuació del grup Bayumba

    Actuació del grup Bayumba

16/2/2015

El matí del diumenge 15 de febrer va començar amb el tradicional ball de Gitanes de Carnaval al pavelló municipal. A més de les colla local van participar les colles de Lliçà d'Amunt i la de Santa Perpètua. La colla de Montmeló va arrencar grans aplaudiments sobretot amb el so de les castanyelas i l'estrena a Montmeló de la peça "Seguirem lluitant". Durant la matinal, que va estar plena de sorpreses, se li va retre un sentit homenatge al veterà ballador Agustí Guiu (L'Agustinet) i es va emplaçar als assistents a participar en el aplec de sardanes que tindrà lloc el 26 d'abril al Circuit.

La tarda va estar dirigida als més petits, amb el conegut ball infantil de disfresses, amenitzat pel grup "Encara farem salat". Pares mares i infants van gaudir de l'animació del grup infantil i al final de la festa, el Rei Carnestoltes va fer aparició entre els més petits.

Per tancar el ball, el grup de percussió Bayumba, va realitzar diverses peces envoltats de tot el públic del pavelló que es va entusiasmar amb els sons de tambors i caixes i amb els ritmes de Bayumba.Data de modificació: 19/02/2015 20:04:45