Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:23  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

L’arranjament del Camí Vell entre Montmeló i Parets s’iniciarà la darrera setmana de febrer

  • Obres del Camí Vell de Montmeló a Parets

    Obres del Camí Vell de Montmeló a Parets

19/2/2015

Les obres per millorar la seguretat del Camí Vell, que connecta Parets i Montmeló per sota de les autopistes AP-7 i C-33, començaran la propera setmana. L'obra s'ha adjudicat per un import de 104.264 euros a l'empresa Barnasfalt, que preveu fer-la en un mes i mig. L'empresa ha quantificat el cost de l'obra en 104.264 euros, una xifra un 30%  inferior al pressupost licitat. L’obra es finançarà amb un ajut de la Diputació de 70.000 euros i la resta l’assumiran a parts iguals ambdós ajuntaments. El temps previst d’execució de l’obra és d’un mes i mig.

El camí Vell és el perllongament del carrer Timbaler del Bruc de Montmeló que connecta amb la zona industrial de Parets i el passeig Fluvial a la llera del riu Tenes i és una via molt usada pels veïns com a drecera tant a peu com en vehicle i pels ciclistes.

Així, l’objectiu principal de l’obra és millorar-ne la seguretat. En aquest sentit, s’habilitarà una vorera rústica de 2,5 metres d’amplada des de la rotonda de la intersecció del carrer Timabler del Bruc amb l’avinguda Mil·lenari fins al punts del camí on ja existeix vorera, gairebé uns 400 metres. També es reforçarà l’enllumenat i es col·locaran reductors de velocitat a l’entrada i sortida del pont.

Les obres per millorar la seguretat del Camí Vell, que connecta Parets i Montmeló per sota de les autopistes AP-7 i C-33, començaran a mitjans de març. Aquesta és la previsió que fa l’Ajuntament de Montmeló, que ha adjudicat les obres per un import de 104.264 euros a l’empresa Barnasfalt, que preveu fer l'obra en un mes i mig.


Data de modificació: 19/02/2015 20:06:14