Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:12  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

Martorelles acollirà la Festa de Lliurament dels 6ns. Premis Vallès Visió

  • Premis Vallès Visió

    Premis Vallès Visió

18/2/2015

El celler de Can Carrancà, a Martorelles, acollirà el proper 24 d’abril la gala de lliurament dels Premis Vallès Visió, que enguany arriben a la sisena edició. Igual que s’ha fet en d’altres edicions, aquests premis tenen com a objectiu reconèixer persones i entitats destacades dels sis municipis del Consorci Teledigital Mollet. L’acte de presentació dels guardons comptarà amb la presència dels alcaldes i representants polítics dels municipis de Vallès Visió, membres de les entitats que hi participen i també les persones i associacions premiades. Com és habitual, a la gala es barrejarà el lliurament de premis amb l’actuació d’entitats i serà emesa per la televisió del Baix Vallès.

 

El Torneig de Futbol de Vallès Visió, també a Martorelles També Martorelles serà l’escenari de la 6a. edició del Torneig de Futbol de Vallès Visió, que enguany canvia de dates i se celebrarà al mes de juny. El CF Martorelles serà l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, en el què hi participaran els equips de futbol de les categories benjamí i aleví dels municipis del Consorci Teledigital Mollet.

 

Martorelles agafa el relleu de Montmeló que va ser el passat any 2014 el municipi amfitrió d'ambdós actes commemoratius.


www.vallesvisio.catData de modificació: 19/02/2015 16:13:49