Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:46  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Arrenquen els debats municipals a Vallès Visió

  • Arrenquen els debats municipals a Vallès Visió

    Arrenquen els debats municipals a Vallès Visió

16/2/2015

La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, emetrà abans de que s’iniciï la pre campanya electoral amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, debats municipals on els regidors i regidores dels consistoris baixvallesans faran balanç dels darrers 4 anys.


Els regidors i regidores dels consistoris que formen part del Consorci Teledigital Mollet seuran al plató de Vallès Visió per a analitzar la situació de cada municipi en uns espais especials de 90 minuts de durada. En els debats hi participaran els caps de llista de les formacions amb representació a cada consistori i s’hi posaran sobre la taula aquells temes que més preocupen als ciutadans i ciutadanes i s’analitzarà l’actualitat municipal des dels diferents colors polítics. Aquests primers debats s’emetran els dimarts, a les 20.30 h., després del Vallès Visió Notícies.


Escalfant motors cap el 24-M
Els debats municipals serviran de preàmbul de tota la programació especial que Vallès Visió està preparant amb motiu de les eleccions del 24 de maig. Hi haurà espai per més debats, per a conèixer tots els perfils dels candidats i candidates a l’alcaldia, informació detallada dels actes electorals i les notícies generades pels diferents polítics que es presenten als 6 municipis del Baix Vallès, a més d’un ampli desplegament informatiu el dia de les eleccions.Data de modificació: 19/02/2015 15:52:03