Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:17  |  25/02/2020

Data i hora oficial

El temps

Àmplia oferta de cursos i tallers als equipaments municipals

  • G2M

    G2M

  • La Torreta Centre Cultural

    La Torreta Centre Cultural

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

4/2/2015

Continua l'àmplia oferta de tallers d'oci i de cursos formatius en els diferents centres i equipaments de gestió municipal.

La G2M ofereix cada dimarts i dijous dos cursos de caràcter gratuït destinats a dominar les diferents eines i programes d'internet, amb la finalitat de facilitar la recerca de feina.

Per la seva banda, el Centre Cultural de la Torreta continua impartint un gran nombre de cursos des de setembre de 2014. En alguns d'ells fins i tot es disposa de places lliure. Aquest passat mes de gener ha començat un nou curs de fotografia digital que s'imparteix cada dimarts de 19 a 21 hores.

I tota aquesta àmplia oferta es veu incrementada amb els nous cursos que començaran a impartir al Casal de la Gent Gran. Es tracta de tres tallers: de BrainGym, de relaxació i d'aprenentatge cognitiu amb animals.

Tots els cursos i tallers estan oberts a qualsevol tipus d'usuari que tinguin interès en algun dels molts temes que s'hi duen a terme. Per ampliar la informació sobre dates, horaris, preus i altres dades, poden dirigir-se als diferents equipaments.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/02/2015 21:03:25