Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:03  |  08/08/2020

Data i hora oficial

El temps

El Circuit acull el proper diumenge el Campionat de Catalunya de Duatló en categoria d’Elit

  • Campionat de Catalunya de Duatló

    Campionat de Catalunya de Duatló

  • Campionat de Catalunya de Duatló

    Campionat de Catalunya de Duatló

4/2/2015

La prova se celebrarà juntament amb la 5a edició del Duatló de Granollers que organitza el Club Triatló Granollers.
   
Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya acull el proper diumenge 8 de febrer el Campionat de Catalunya de Duatló en categoria d’Elit, organitzat per la Federació Catalana de Triatló i el Club Triatló Granollers. Es tracta de la prova més important d’aquesta modalitat i on només els esportistes de més alt nivell del circuit català de duatló hi tenen cabuda.

 

L’inici del Campionat de Catalunya de Duatló en categoria d’Elit al Circuit de Barcelona-Catalunya està marcat per a les 9:30h del matí i el recorregut està dividit en tres etapes:

  • Cursa a peu de 5 km (1 volta al traçat)
  • Cursa en bici de 20 km (4 voltes al traçat)
  • Cursa a peu de 2,5 km (1 volta al traçat curt)

El mateix dia a les 10:30h i amb el mateix recorregut, se celebrarà la 5a edició del Duatló de Granollers en categoria Open, obert a tots els participants. Després d’una ampliació d’inscripcions, finalment seran 450 atletes els que hi competiran.

 

Els més petits també tindran la seva prova i, per quart any consecutiu, la mateixa organització prepara el Duatló Infantil de Granollers. En total, hi haurà cinc categories que van des dels Menuts (nascuts l’any 2009 o posteriors) a Infantils (nascuts els anys 2001-2002). Les distàncies seran diferents depenent de cada categoria i la prova començarà a les 12:00h.Data de modificació: 05/02/2015 18:39:25