Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:22  |  26/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió estrena en exclusiva per televisió el Concert Circular

  • Concert Circular

    Concert Circular

27/1/2015

La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, emet aquest dissabte, 31 de gener, el Concert Circular. Una experiència musical única que va estrenar-se a nivell mundial el passat divendres al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, de Parets, en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern.


El Concert Circular és una proposta pionera que han impulsat des del Centre d’Estudis Maria Grever que consisteix en sentir i notar la música d’una manera diferent. Al llarg de prop de 30 minuts, s’ha creat un atmosfera sensorial a través de la música, la il·luminació, la meditació i les teràpies alternatives. Una iniciativa que ha tingut un èxit absolut i, ara, tots aquells que van quedar-se sense entrada poden gaudir de la seva màgia a Vallès Visió.


Música... i també esports
A banda de l’estrena a nivell mundial per televisió del Concert Circular, aquest cap de setmana, a Vallès Visió, posarem l’accent en l’esport. Diumenge, a les 13 hores, la televisió del Baix Vallès emetrà la Mitja Marató de Granollers, una de les més concorregudes de Catalunya amb més de 8.000 inscrits. Tot seguit, a les 16h., futbol, derbi de Primera Catalana entre el CF Mollet UE i la Unió Esportiva Molletense, on tots dos equips lluitaran per aconseguir els tres punts en un partit d’alta tensió.Data de modificació: 29/01/2015 13:48:19