Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:05  |  25/09/2020

Data i hora oficial

El temps

El nou Pla Local de Joventut obre la participació als joves del Montmeló

  • Pla Local de Joventut de Montmeló

    Pla Local de Joventut de Montmeló

  • Pla Local de Joventut de Montmeló

    Pla Local de Joventut de Montmeló

30/1/2015

Continua l'elaboració del nou Pla Local de Joventut de Montmeló (PLJ), que marcarà les polítiques d'actuació durant els propers quatre anys (2015-2019) en matèria de joventut local. Per això, l'Ajuntament de Montmeló, amb la Diputació de Barcelona, ha obert un procés participatiu per escoltar les propostes que els joves del municipi vulguin aportar al nou PLJ.

A finals de l'any 2014 es va realitzar una primera sessió de contacte amb joves a partir de 14 anys, per valorar els aspectes més importants a tenir en compte en matèria juvenil, així com les particularitats del municipi, mancances i necessitats que la joventut de Montmeló detecta.

Aquesta primera presa de contacte ha servit per realitzar una diagnosi prèvia que serà el punt de partida de la propera reunió de treball que es realitzarà el dimecres 11 de febrer, oberta a tots els joves del municipi, d'entre 12 i 29 anys. Sota el títol de "PLJ: tens APM?" (Pla Local de Joventut: tens alguna proposta més?), els organitzadors pretenen que la joventut de Montmeló pugui debatre i dissenyar el Pla Local de Joventut i que el resultat final sigui el més transversal i complet possible, ja que serà el full de ruta que la regidoria de Joventut tindrà per a la realització d'activitats i programes juvenils durant els propers quatre anys. La Reunió es realitzarà a la Sala de la Concòrdia, a partir de les 19 hores.

Després de les valoracions i conclusions que s'extreguin d'aquesta reunió, s'elaborarà la redacció del nou PLJ de Montmeló, que sortirà a la llum a finals del proper mes de març.Data de modificació: 05/02/2015 17:16:47