Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:24  |  06/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Convocatòria del X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

  • X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

    X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

10/1/2015

La Fundació Oncovallès convoca el X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015. La temàtica es “Conviure amb la malaltia”(el càncer). Els poemes poden tenir una extensió de fins a 60 versos, han de ser inèdits, escrits en llengua catalana.

 

En aquesta decena edició s’atorgaran dos premis: el primer tindrà una dotació de 800 €, i el segon, de 300 €. De forma biennal, s'editarà un llibre amb les obres guanyadores, i també una selecció de les que, a decisió del jurat, pel seu contingut cultural, social i humà, siguin portadores de missatge.


El termini d'entrega de les obres acabarà el 30 d’abril de 2015. S’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: fundacio@oncovalles.cat indicant les dades personals de l’autor o autora. El veredicte s'emetrà a la Festa Literària que la Fundació Oncovallès celebrarà el mes de juny de 2015.

 

Bases del X Premi de Poesia Pepi Pagès 2015

 

 

Sobre Oncovallès

Objectius de la Fundació:

  • Fomentar una cultura per la salut, afavorint l’educació sanitària de la població, mitjançant la difusió de temes sanitaris, relacionats amb el càncer, que per les seves característiques i freqüència són d’interès general.
  • Intentar donar informació assequible per la població general dels aspectes de prevenció, factors de risc, qualitat de vida i aspectes vivencials i humans de les malalties oncològiques.
  • Proporcionar suport emocional especialitzat i/o teràpia psicològica als pacients i familiars que ho necessitin.
  • Donar suport i ajuda a malalts de càncer i als seus familiars, mitjançant la mobilització dels recursos de què disposa la societat i dels programes de treball social que té la Fundació Oncovallès.


Data de modificació: 18/02/2020 12:55:09