Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:06  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Obertes les inscripcions a la 22 ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

  • Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

    Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

2/2/2015

L’organització ha previst un màxim de 3500 corredors a la Mitja i 1500 als 6km. La satisfacció de l’Atleta Popular, principal objectiu del Club Atletisme Montornès. La Mitja tornarà a ser solidària amb aportacions a accions al territori.

El 7 de gener de 2014 es va obrir oficialment les inscripcions a la 22ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Entre totes les curses, l’organització preveu un màxim de 5500 atletes, dels que un màxim de 3500 seran de Mitja, 1500 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària. S’han mantingut els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions i s’espera arribar al màxim d’inscrits previstos. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel, una samarreta tècnica de màniga llarga.


La Mitja Montornès tornarà a ser solidària amb el territori. Es farà donació a entitats de la comarca per accions destinades a la població més vulnerable. L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

 

Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 8 de març de 2014 i canvia el recorregut de la darrera edició, al seu pas per La Roca del Vallès, mantenint el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada.

 

Aquest any la Mitja coincideix al calendari amb la Diada Internacional de la Dona. Per segon any consecutiu, l’organització de la Mitja han preparat actes i col·labora activament en la commeració d’aquesta diada i en la defensa dels valors que representa.

 

El cap de setmana de la Mitja són previstos, com els darrers anys, actes lúdics i culturals que ajuden a promocionar el territori i conformen un cap de setmana d’esport i lleure familiar.

 

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja i les xarxes socials.

www.mitjamontornes.comData de modificació: 05/02/2015 18:42:36