Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:16  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió comença l’any amb nous programes

  • Presentació de la programació de Vallès Visió

    Presentació de la programació de Vallès Visió

  • Presentació de la programació de Vallès Visió

    Presentació de la programació de Vallès Visió

7/1/2015

La televisió del Baix Vallès emetrà un nou magazin informatiu els dijous i introduiex la opinió i el debat al programa esportiu dels dilluns


Des d’aquesta setmana, Vallès Visió renova la seva graella. Canvien també els decorats, les sintonies i el grafisme de tota la programació, que es mantenien des de l’inici de les emissions, ara fa prop de cinc anys. Es donarà més pes als espais de debat i a la informació de les entitats i als ciutadans dels 6 municipis que integren el Consorci Teledigital Mollet.


Una de les novetats més significatives és el nou programa Visions. Un magazin d’actualitat amb un format obert. Presentat per Neus Parés i Alícia Navarro en la primera edició d’aquest dijous abordarà la moda de les curses esportives al Baix Vallès, i els perills que en alguns casos poden suposar per a la salut dels que no estan suficientment preparats. Inclou un reportatge, una entrevista al Dr. Piero Galilea, del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i un debat sobre els pros i els contres d’aquesta pràctica esportiva amb persones vinculades a aquest àmbit, entre d’altres, el director tècnic de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, Jos Petit i el director tècnic del Club Atletisme Mollet, Rogelio Vega. Visions s’emetrà cada dijous a les 20.30h., després de l’informatiu, i tindrà una durada d’una hora.
L’altra novetat destacada és el programa d’informació esportiva, La Jornada, que manté l’emissió dilluns després de l’informatiu, però que en endavant afegirà entrevistes i debats d’opinió al ja habitual resum en imatges de l’activitat esportiva del cap de setmana al Baix Vallès. Al capdavant del programa continuarà el cap d’esports de l’emissora, Albert Maspons i s’hi incorpora com a co-presentadora Bea Amado-Lóriga. En la primera edició del programa, dilluns 12 a les 20.30h., es tractarà a fons el derbi vallesà de futbol de 1ª. Catalana entre el EC Granollers i la UE Molletense.


També es renova el programa d’actualitat cultural El calaix que es transforma en un seguit ‘càpsules’, cadascuna amb una proposta cultural, que s’emetran entre els diferents espais al llarg de la programació. Pel que fa a la informació meteorològica, a banda de l’emissió dins de l’informatiu, i vist l’interès que desperta, es repetirà també per separat al llarg de la jornada.


Continguts més socials i més col.laboració amb els mitjans de la comarca
La voluntat de Vallès Visió és reforçar las sinergies amb la resta de mitjans de la comarca, especialment amb les ràdios publiques del Baix Vallès. De fet, alguns dels seus redactors participarant com a tertulians, especialment en el programa esportiu La jornada.


L’emissora vol reforçar la vocació de servei públic oferint tot allò que pugui interessar als baixvallesans, reflectint la personalitat de ciutadans que per una o altra raó tenen un paper destacat a la comunitat i posant-se a disposició de les entitats locals. Tot amb la intenció de ser una emisora cada cop més próxima i útil per als ciutadans.

 

Vallès Visió ha presentat aquest matí aquesta nova programació de l'any 2015, a les instal·lacions de l'emissora, a Mollet. A l'acte van assistir diferents alcaldes dels municipis que participen en el consorci televisiu. L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, va voler destacar la importància d'aquest mitjà de comunicació per als habitants de la localitat, ja que és una gran possiblilitat per a la gent del poble de veure i sobretot de participar activament en un mitjà televisiu de caracter més local i proper.


Data de modificació: 08/01/2015 16:58:30