Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:07  |  19/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Projecte d'ambientalització dels centres de primària de Montmeló

  • Escola Pau Casals

    Escola Pau Casals

29/12/2014

A partir del gener, està prevista la remodelació de zones verdes i talussos a les escoles Pau Casals i Sant Jordi amb l'empresa Naturalea. 

 

El concepte d'aquesta remodelació es basa en la tècnica de bioenginyeria, que utilitza el material vegetal com a element de construcció i regeneració ambiental. 

 

L'empresa Naturalea ha definit ja unes actuacions que permetran solucionar els problemes existents i, a més, seran una oportunitat per acostar els alumnes dels centres a aquestes tècniques i treballar de manera col·laborativa. 

 

Treballant amb material disponible, com són troncs d'arbres que s'hagin de retirar per la pròpia salut dels arbres o seguretat per a les persones al nostre municipi, s'aconseguirà estabilitzar els talussos de les escoles. 

 

Els alumnes seran gran part implicada al projecte,  ja que Naturalea té previst realitzar tallers de creació de les faixes que s'utilitzaran per crear els talussos i la plantació d'arbustos aromàtics que es convertiran, alhora, en una font de recursos pedagògics per als mateixos centres. Data de modificació: 01/01/2015 19:26:39