Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:46  |  21/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Nou espai d'esbarjo infantil i nou espai esportiu

  • Espai d'esbarjo

    Espai d'esbarjo

31/12/2014

El nou espai d'esbarjo infantil situat entre els carrers del Mogent i del Doctor Robert estarà obert al públic durant aquestes festes de Nadal. Aquesta nova zona d'esbarjo infantil compta amb una superfície de 120 m2, i està equipada amb un multi joc amb gronxadors, tobogan i xarxa per escalar, aptes per a nens de 3 a 12 anys. L'obra es durà a terme per l'Empresa Municipal de Serveis i Obres (EMSO) i forma part del projecte d'integració del tren d'Alta Velocitat.

 

Per tal d'afavorir la pràctica de l'esport al municipi s'han projectat dos espais esportius que consten de dues porteries amb xarxa de protecció, dues cistelles de basquet i mobiliari urbà; una a la zona de l'Escorxador i una altra a la zona del Pedregar.

 

Aquest projecte ha estat promogut per l'Ajuntament de Montmeló i redactat pel seus serveis tècnics. Les obres seran executades per l'Empresa Municipal de Serveis i Obres (EMSO) atès que les seves característiques tècniques possibiliten l'execució amb mitjans propis. La superfície de cada pista esportiva serà d'uns 1.400 m2 i la seva implantació està prevista per al gener de 2015.Data de modificació: 01/01/2015 19:12:58