Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:11  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Les obres de millora del polígon industrial del Pedregar permetran corregir les mancances en serveis i infraestructures

  • Polígon del Pedregar

    Polígon del Pedregar

28/12/2014

Arran d'assumir la construcció del dipòsit del Turó de la Bandera per part d’Aigües Ter Llobregat, l’Ajuntament va sol·licitar i li ha estat concedit el canvi de destí de la subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya assignada a aquell projecte, per a dur a terme les obres de reforma i millora del polígon industrial del Pedregar.

 

Aquestes obres de millora permetran corregir les mancances en serveis i infraestructures detectades com a conseqüència del seu ús intensiu.

 

La reforma del servei d’aigua potable -actualment amb nombroses avaries de les canonades de fibrociment-, la implantació d’una infraestructura per donar servei de fibra òptica, l’adequació de guals i voreres malmeses i una millora en l’accessibilitat general, són les principals actuacions que es duran a terme. 

 

El pla de millora ha estat redactat pels tècnics de l’Àrea de Territori, Habitatge i Sostenibilitat de l’Ajuntament. El projecte s’ha licitat per un import de 1.000.847 €. L’obra es finança amb la subvenció del PUOSC per valor de 600.508 € i amb la liquidació de la resta, 400.339 €, a través de contribucions especials que aniran a càrrec dels industrials de la zona.Data de modificació: 01/01/2015 10:41:02