Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:11  |  05/04/2020

Data i hora oficial

El temps

La "III Fira de Nadal" marcarà l'inici de les activitats nadalenques de Montmeló

  • III Fira de Nadal de Montmeló

    III Fira de Nadal de Montmeló

9/12/2014

Després de la bona experiència de la dues edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, es torna a organitzar una tercera edició d’aquesta Fira de Nadal, prevista per al divendres 12 i dissabte 13 de desembre de 2014, de 10 a 20 hores.

 

La Fira, organitzada per l'Ajuntament, comptarà amb unes 34 parades d’artesania en general, artesania alimentària i productes nadalencs que es posaran al carrer Major i a la Plaça de la Vila. Al llarg de la Fira hi haurà també algunes actuacions i exhibicions musicals. Més de la meitat de les parades de la Fira de Nadal són d’artesans del mateix municipi, i les parades de fora tenen productes complementaris als que porten els artesans de Montmeló.

 

Aprofitant la Fira, es dóna l’opció a totes les botigues per que, sense cost, puguin posar “comerç al carrer”, treure una taula davant del seu establiment, de manera que hi hagi més ambient nadalenc i motivació de compra. Enguany la Fira amplia el seu espai fins a l'avinguda Pompeu Fabra. A la plaça de la Vila hi haurà la zona d'activitats on es disposarà un inflable i uns cavallets ecològics a pedals pels més petits, a més de tallers i actuacións d'entitats.

 

Amb la Fira de Comerç, Entitats i Artesans, i la Fira de Nadal, el municipi compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als artesans de Montmeló per donar-se a conèixer i vendre els seus productes i a la vegada, suposen una oportunitat més de dinamització del comerç local i general.Data de modificació: 09/12/2014 14:48:36