Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:57  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

Entrega de diplomes dels quatre cursos de SAP

  • Entrega de diplomes dels quatre cursos de SAP

    Entrega de diplomes dels quatre cursos de SAP

4/12/2014

Aquest dijous s’ha fet l’acte d’entrega dels diplomes d’aprofitament als 59 alumnes que han superat els 4 cursos de SAP que hi ha hagut durant els mesos d’octubre i novembre.  Els cursos, de 20 hores cadascun, s’han impartit en una aula d’informàtica del Centre de Formació i Recursos G2M per part d’una empresa especialitzada.

 

Aquesta nova proposta formativa del Departament de Promoció Econòmica ha tingut una gran acceptació, doncs aquests coneixements cada cop es demanen més dins dels requisits necessaris per a accedir a diversos llocs de treball. Tant és així que ja està previst reprendre’ls de cara al gener, i que s’està treballant també en l’oferta de mòduls especialitzats, per seccions, del mateix aplicatiu (Vendes, Compres, Logística, etc.).

 

La valoració general del curs per part dels alumnes ha estat molt positiva, i bona part d’ells han demanat també poder aprofundir en els continguts, i fer el/s mòdul/s d’aquest aplicatiu que més els interessen, d’acord amb la seva trajectòria i els seus objectius professionals.

 

El Regidor de Promoció Econòmica, Lluís Esteban, ha expressat la satisfacció de poder contribuir a la millora de la ocupabilitat de les persones que estan buscant feina o que volen millorar en el seu lloc de treball. A banda d’organitzar-lo, l’Ajuntament subvenciona part del cost d’aquest curs per a les persones inscrites al Servei d’Ocupació Municipal, i fins i tot les persones que han pagat l’import total del curs han declarat que aquest cost és molt inferior al preu de mercat.Data de modificació: 04/12/2014 19:11:04