Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:07  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Desplegament de la fibra òptica a Montmeló

  • Fibra òptica

    Fibra òptica

2/12/2014

L'empresa MOVISTAR inicia el desplegament de la Fibra Òptica d'alta velocitat al municipi. Per tal de dur a terme la instal·lació, reparació i equips de distribució de la fibra òptica a les diferents llars MOVISTAR necessita l'autorització i el permís corresponent de la comunitat de veïns.


Aquest desplegament de fibra òptica es fa seguint el traçat de l'actual xarxa de coure, això fa que moltes finques depenguin de la xarxa de distribució i/o de dispersió unes de les altres, per aquest motiu quan una finca nega el permís no només queda aquesta fora de cobertura FTTH sinó que a més en moltes ocasions afecta a la resta de finques que en depenen d'aquell traçat, deixant-les també fora de cobertura. A més a més, el desplegament és un procés que es fa de manera massiva i per aquest motiu una vegada realitzat passarà força temps fins que sigui possible cobrir les zones fosques (que hagin quedat fora de cobertura) ja que les inversions i personal s'adreçaran a un altre part del territori.

 

L'acceptació i la signatura del permís d'instal·lació són totalment gratuïtes.
MOVISTAR visitarà les comunitats de propietaris per obtenir l'esmentat permís mitjançant uns agents que aniran degudament identificats. Els esmentats agents són de l'empresa FIBRADISENY, empresa col·laboradora de TELEFÒNICA. No us compromet a contractar cap servei. Només qui ho vulgui, podrà sol·licitar i contractar els serveis del seu interès basats en aquesta tecnologia FTTH.

En cas de tenir dubtes o voler obtenir més informació, els usuaris es poden adreçar a l'OAC, l'OMIC o a la documentació adjunta.

 


Informació relacionada


Data de modificació: 04/12/2014 20:10:49