Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:42  |  06/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Més persones de Montmeló ocupades en projectes d'àmbit comarcal

  • Més persones de Montmeló ocupades en projectes d'àmbit comarcal

    Més persones de Montmeló ocupades en projectes d'àmbit comarcal

  • Més persones de Montmeló ocupades en projectes d'àmbit comarcal

    Més persones de Montmeló ocupades en projectes d'àmbit comarcal

27/11/2014

L'Ajuntament de Montmeló, a través del Departament de Promoció Econòmica, i per tal d'aprofitar el màxim de recursos que facin possible la inserció laboral de veïns aturats del municipi, fa anys que participa d'iniciatives d'àmbit comarcal i en gestiona la seva adequada implementació, col·laborant amb el Consell Comarcal i el SOC en la selecció inicial i posteriorment també amb el seguiment de cadascun dels projectes.

Aquest divendres 28 de novembre de 2014, s’incorporen a la feina 23 persones, contractades pel Consell Comarcal per un període de 6 mesos a jornada completa, per dur a terme 16 projectes de caràcter públic i d’interès social, a diferents ajuntaments de la comarca, a través del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu, i la resta provinent del SOC i dels ajuntaments participants. D'aquestes 23 persones, dues són de Montmeló, i aniran a reforçar la brigada municipal de jardineria.

Aquest nou programa integra accions formatives i d’experiència laboral i s’adreça a persones en situació d’atur no perceptores que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. Els diferents projectes municipals que es duran a terme són de suport a la brigada municipal, organització del magatzem de la brigada, reforç administratiu a àrees dels ajuntaments i agents cívics. Les persones contractades rebran un sou mensual d'uns 850 euros i 90 hores de formació, vinculada a un certificat de professionalitat.

Aquests 23 treballadors s’afegeixen als 26 que ja estan treballant a 18 ajuntaments de la comarca (2 més dels quals, a Montmeló) des del 29 de juliol i que acaben el 28 de gener, contractats també pel Consell Comarcal i que eren perceptors de la renda mínima d’inserció, en el programa Treball i Formació impulsat també pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançat també en un 50% pel Fons Social Europeu i amb finançament dels ajuntaments que els acullen. Aquests han rebut 30 hores de formació en competències transversals.Data de modificació: 27/11/2014 14:56:52