Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:13  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Darrera oportunitat per comprar entrades amb un 20% de descompte del Formula 1 de 2015

26/11/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Amb el pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas) com a flamant Campió del Món de Fórmula 1 2014, el compte enrere per la propera temporada ja s’ha posat en marxa, amb un Mundial que recalarà amb la cinquena prova puntuable al Circuit de Barcelona-Catalunya, del 8 al 10 de maig. Aquells espectadors que vulguin beneficiar-se d’un important descompte en les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2015, tenen la darrera oportunitat per comprar amb un 20% de reducció. Aquest primer període de prevenda finalitzarà el proper divendres 28 de novembre, mentre que a partir del 29 de novembre i fins el 27 de febrer de 2015, el descompte passarà a ser del 10%.

Les entrades que es comprin fins el 28 de novembre, per tant, suposaran un gran estalvi per a l’espectador, ja que es poden adquirir localitats de tres dies de Pelouse, sense seient numerat, per 104 euros; o entrades de tres dies de tribuna amb seient numerat a partir de 160 euros. Per tal d’arribar a un sector de públic més ampli i variat, el Circuit de Barcelona-Catalunya també ofereix la possibilitat de comprar entrades per dies en les tribunes C, E i N. Es pot assistir a la jornada de divendres a partir de 44 euros, a la de dissabte a partir de 76 euros i a la de diumenge a  partir de 152 euros. Tant els abonaments de tres dies com l’entrada de diumenge també inclouen l’accés al Circuit el dijous amb motiu de la visita al pit-lane.

A més, al descompte del 20% de prevenda, es pot sumar el descompte del 50% aplicat a les modalitats Juvenil (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys).

Altres descomptes aplicables a les tarifes d’adult (19-64 anys) per als titulars del Carnet Jove (20% de descompte sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RACC Joves (20% sobre qualsevol període), no essent acumulables entre sí.

Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a les zones de Pelouse, mentre que els nens menors de 6 anys poden accedir gratuïtament a qualsevol de les tribunes sempre i quan no ocupin seient.

Compra d’entrades on-line i en 9 idiomes
Els tiquets es poden comprar on-line al web del Circuit (www.circuitcat.com) en nou idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, holandès, portuguès i rus. La botiga electrònica, amb una navegació senzilla i molt intuïtiva, permet a l’espectador conèixer les diferents zones de públic i el tipus de visió que s’obté des de cadascuna d’elles, així com escollir el seient des del qual es desitja seguir el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2015.

 

+ info: www.circuitcat.comData de modificació: 27/11/2014 14:34:58