Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:46  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Dídac Santisteban cantarà a la Sala de la Concòrdia per recollir aliments per al Gran Recapte

  • Dídac en concert

    Dídac en concert

26/11/2014

Aquest proper divendres 28 de novembre comença el Gran Recapte, la campanya del Banc d'Aliments que pretén recollir en un sol cap de setmana aliments per a la persones que en aquests moments de crisi necessiten de l'ajuda dels altres. Coincidint amb aquesta significada data, Dídac, el reconegut cantoautor local, realitzarà un concert íntim a la sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. L'entrada només costa 2 euros i el lliurament d'un quilo d'aliments que s'afegiran al total del Gran Recapte a Montmeló.

 

L'ocasió bé val la pena, per l'oportunitat de gaudir de les cançons de l'artista local i, per l'aportació solidària per al gran Recapte. El concert començarà a les 20 hores i la venda d'entrades anticipades es poden realitzar a la web de la Sala Polivalent

 

Comra d'entrades i + info:
salapolivalent@montmelo.cat
935720000 (ext. 100)
 
+ Info. didacsantisteban-oficial.blogspot.com

 

 

Dídac Santiesteban

 

Un vallesenc convençut, que va canviar el seu últim taca-taca per la seva primera guitarra. Enamorat des de sempre de la música i amb una facilitat innata de plasmar els seus sentiments, vivències i anhels sobre paper pautat, Dídac ens oferix les seves creacions des de fa més de tres dècades, quan era necessari saber parlar i escoltar entre línies, quan el que es cantava mai era el que es pensava. Àrdua tasca per a una persona com el nostre protagonista, de caràcter obert i espontani, amant de cridar a les coses pel seu nom, sense metàfores ni segones intencions. Les seves melodies i les seves lletres, es concatenen de manera singular i única, capaç de captivar l'oient des de la primera nota fins l'última, des de la primera estrofa fins a l'última. Així és de forma resumida, la música de Dídac Santisteban, música emanada d'un músic amb fons, amic dels seus amics, creatiu i convençut que l'important en aquesta vida és el no oblidar-se d'un mateix, d'estimar-i mimar, única signatura que entén és possible per poder estimar i mimar al proïsme ia la vida mateixa.

 

Dídac arrenca la seva carrera artística professional amb bandes com Mistela, Canal 2 i Punt Final; totes elles amb moments àlgids i de rellevant importància dins del panorama musical de diferents èpoques. Amb aquesta última formació edita el seu treball trencaré el vidre (1991), àlbum que va collir importants èxits i reconeixements. A causa de diferents motius, la banda es dissol i Dídac, emprèn una carrera en solitari; Dídac col·labora contínuament en diferents mitjans, tant escrits com radiofònics, sent sempre molt valorades les seves intervencions, per la profunditat i contundència de les seves opinions i la claredat en les seves exposicions. Discogràficament queda plasmada la trajectòria artística de Dídac en solitari amb els seus àlbums Lluvia Azul (2005) i Olvido (2007)


Sense treva per al nostre protagonista arriba 2010 i DÍDAC queda de nou embarassat, prenyat d'idees, pensaments i inquietuds que necessàriament ha de desembocar en el treball que avui presentem.


LIBRE COMO EL ROCK & ROLL


Nou àlbum de Dídac Santisteban que ens mostra una nova faceta del nostre artista, una obra eclèctica que, sense perdre l'esperit contundent i compromès de l'autor, es gronxa dins l'espai del Rock & Roll, amb melodies i ritmes posats al dia, amb una producció polida, que escoltat al seu més alt volum, tal com ho recomana DÍDAC, no deixa de ser una carícia per als nostres oïdes i una brisa d'aire fresc per a la nostra ment.


Literàriament, cada vers de Libre como el Rock & Rollens fa reflexionar sobre una realitat social, ens sublima un sentiment o simplement ens alegra el cor i ens anima a viure ia estimar-nos.
 
Com a primer single d'aquest àlbum presentem el tema que dóna nom a l'obra "Lliure com el Rock & Roll", una cançó atemporal, en què l'autor plasma la seva peculiar manera de veure la vida, i encara que Dídac ens explica que la vida dura el que dura una cançó, nosaltres volem que la cançó sigui interminable i que per molts anys aquest vallesà, amant del cinema, la música i la vida, ens segueixi delectant amb els seus treballs i composicions.


Informació relacionada


Data de modificació: 26/11/2014 12:32:13