Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:48  |  25/02/2020

Data i hora oficial

El temps

25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

  • Lectura del manifest

    Lectura del manifest

  • Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

    Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

26/11/2014

L'Àrea de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Montmeló, treballa per la igualtat de gènere i la justícia social. A l'entorn del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, el passat 25 de novembre, va organitzar la lectura del manifest consensuat entre la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, la Fedreació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis.

El manifest de la Jornada Institucional d'enguany s'ha centraten la importància de l'educació d'infants i joves basada en l'acció coeducativa com a eina per a la conformació de valors d'igualtat que afavoreixin la prevenció de la violència masclista i  pretén "renovar públicament el compromís d'aquestes institucions de sumar esforços i crear sinergies de treball col·laboratiu, que facin possible construir conjuntament dinàmiques innovadores per avançar en l'eradicació de la violència masclista".

Amb aquest motiu, ahir dia 25 de novembre, a les 20 hores, abans de començar el Ple Ordinari de novembre es va celebrar l'Acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones aa la Sala de la Concòrdia i que, aquest any ha consistit en la lectura del manifest institucional a càrrec de diferents persones dels grups polítics que confarmen el consistori.i de la periodista local Lola Robles. La lectura va estar amenitzada amb la projecció del rètol de la campanya d'enguany amb el lema "Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices: gçira-li l'esquena".


Informació relacionada


Data de modificació: 26/11/2014 14:34:29