Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:53  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

A Montmeló, cap infant sense regal!. Aquest any, la campanya compta amb més punts de recollida de joguines

  • A Montmeló, cap infant sense regal!

    A Montmeló, cap infant sense regal!

6/12/2014

Un dels indicadors que s'acosta el Nadal és el començament de la campanya "Cap infant sense regal!". Com cada any, des de l'àrea de Serveis Socials, es promou aquesta activitat amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els nens i nenes de la població, sobretot als més desfavorits. Aquest any la campanya s'ha iniciat abans i s'han ampliat els punts de recollida de joguines, per tal de recollir més quantitat i també de poder fer la selecció de les joguines de manera més precisa.

 

Per això, s'ha ubicat el punt de recollida principal a l'OAC de l'Ajuntament i també hi haurà un punt de recollida a l'empresa de neteja ecològica de vehicles, Renicat, situada al carrer vic 87, en el polígon del sector Nord de Montmeló. En aquest punts, la recollida de joguines es farà fins al 19 de novembre. Però a més es poden portar joguines a les diferentes activitats de la Sala Polivalent, com son les sessions de Policinema de Mexcla't i l'espectacle infantil de Xarxa.

 

Recordar que es prega que les joguines siguin noves, que tinguin tot el contingut complet. Des de l'Ajuntament animem als habitants de Montmeló a mostrar la seva solidaritat i la seva capacitat d'ajuda per tal que un any més la campanya sigui un èxit.

 

+ info: Serveis  Socials de l'Ajuntament de Montmeló

           93 572 00 00 / ext. 130Data de modificació: 10/12/2014 15:58:17