Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:22  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental posa en marxa el concurs “Juga Net! cada cosa al seu lloc”

  • Concurs "Juga Net! cada cosa al seu lloc!

    Concurs "Juga Net! cada cosa al seu lloc!

15/11/2014

Del 15 de novembre al 14 de desembre de 2014 els joves d’entre 6 i 18 anys dels municipis adherits al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental poden participar al concurs “Juga Net! cada cosa al seu lloc”, que estarà disponible en format web (juganet-cadacosaalseulloc.cat) i també en App mòbil per a dispositius iPhone i Android.

L’objectiu de la campanya, que compta amb el finançament d’Ecoembes i Ecovidrio, es centra en potenciar la participació i implicació de la ciutadania, des d’un àmbit familiar, en la recollida selectiva mitjançant un joc entretingut però amb una funció educativa i de sensibilització.
La participació és gratuïta i cada jugador pot participar-hi tantes vegades com vulgui, fins aconseguir la màxima puntuació, que és l’element que li permetrà guanyar un dels premis que s’atorguen en funció de 3 categories corresponents a les següents franges d’edat:

  • De 6 a 10 anys
  • D’11 a 14 anys
  • De 15 a 18 anys

El primer classificat de cada categoria guanyarà una tauleta electrònica marca Apple, model iPad Air Wi-Fi, amb 16GB de capacitat, i el segon classificat s’emportarà una tauleta electrònica, marca Apple, model iPad Mini Wi-Fi, amb 16GB de capacitat.
Els premis es lliuraran en un acte públic el dia 20 de desembre a la seu del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. La resta de participants rebran per correu electrònic un diploma de participació amb la puntuació aconseguida.

 

Participa-hi fent clic aquí

 Data de modificació: 20/11/2014 17:23:58