Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:29  |  01/12/2020

Data i hora oficial

El temps

Dinar en Companyia compleix un any de vida

  • Foto de grup dels usuaris de Dinar en Companyia

    Foto de grup dels usuaris de Dinar en Companyia

6/11/2014

Des de la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Gent Gran, en la línea de donar el màxim de serveis a les persones, es va posar en funcionament fa un any un servei de menjador per a persones grans al Casal de la Gent Gran de Montmeló. Amb el temps aquest servei s'ha convertit en un espai de relació positiu per a la salut i benestar de les persones grans.

“Compartint taula: dinar en companyia”, s'ha ubicat al Casal de la Gent Gran amb la utilització de la cuina del centre residencial Can Dotras. En aquest moments, el menjador atèn a 30 persones, amb horari de dilluns a divendres, caps de setmana i festius, de 13 a 15 hores. Els potencials beneficiaris del servei de menjador són totes aquelles persones grans amb situació de dificultat econòmica, social, de salut o familiar.

Per celebrar aquest primer aniversari, els usuaris del servei Dinar en Companyia han compartit taula amb tècniques del Serveis Socials i amb l'alcalde de Montmeló. Antoni Guil, ha desitjat un feliç aniversari a tots i ha comentat la possibilitat de poder ampliar el servei a més persones, donada la demanda de places existents.


Data de modificació: 07/11/2014 08:34:49