Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:27  |  23/10/2020

Data i hora oficial

El temps

L'Escola Sant Jordi obté el primer premi del Programa d'Educació Ambiental l'Anella

  • Entrega del premi del programa l'Anella

    Entrega del premi del programa l'Anella

  • Entrega del premi del programa l'Anella

    Entrega del premi del programa l'Anella

6/11/2014

L'empresa ITW Hi-Cone organitza des de fa molts anys el Programa d'educació ambiental l'Anella, que compta amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i del Concosrci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, i que perrmet donar un pas endavant en el foment de a la recollida selectiva dels residus a Catalunya.
El programa consisteix, en a la recollida selectiva de les anelles de plàstics que agrupen les llaunes de refrescs, al llarg de tot el curs escolar. La finalitat d'aquest programa és conscienciar als més petits de la necessitat de reciclar i premiar l'esforç col·lectiu durant tot un curs. Al mateix temps s'estalvia energia i matèries primeres i s'evita que aquest plàstic vagi a parar a abocadors.
L'Escola Sant Jordi va ser el passat curs 2013-2014, la flamant guanyadora de entre les 36 escoles participants. Els resultats van ser espectaculars: dels 169 kg recollits, 58 van procedir de l'escola Sant Jordi.
Aquest passat dimecres 5 de novembre, el responsable d'ITW Hi-Cone va fer lliurament del premi, amb el director de l'escola i la regidora d'Educació, M. Jesús Prieto. Tots els alumnes es van mostrar molt feliços pel resultat aconseguit i ja ha començat de nou la recollida d'anelles de plàstic per lliurar-les al finalitzar l'actual curs.Data de modificació: 07/11/2014 08:33:38