Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:35  |  07/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Àlex Palou, Jove Pilot del Circuit: “Córrer a casa sempre és especial”

  • Àlex Palou, Jove Pilot del Circuit

    Àlex Palou, Jove Pilot del Circuit

30/10/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Un dels noms que sonarà més durant el cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya serà, sens dubte, el de l’Àlex Palou (Campos Racing), membre del Programa de Joves Pilots tutelat pel Circuit de Barcelona-Catalunya, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el RACC i la Federació Catalana d’Automobilisme.
Aquest jove talent de l’automobilisme es jugarà el subcampionat de l’Euroformula Open en el seu any de debut en una sèrie de monoplaces. En una temporada impressionant, l’Àlex Palou ha estat lluitant pel títol fins el míting de Monza, que es va adjudicar Sandy Stuvik (RP Motorsport), i el seu principal rival a la pista del Circuit serà el polonès Artur Janosz (RP Motorsport), qui actualment ocupa la segona posició provisional del campionat amb una renda de 19 punts sobre el pilot català.
Àlex Palou completarà al Circuit de Barcelona-Catalunya una temporada farcida de bons resultats de la que destaquen, a falta de dues curses, dues victòries i set posicions de podi. “La veritat és que està sent una temporada de la que podem estar contents, des d’un primer moment vam ser competitius i a tots els circuits hem estat lluitant pels llocs capdavanters, inclús per les victòries. Està sent una temporada de treball intens i continu aprenentatge”, ha explicat el Jove Pilot, que també ha volgut destacar que “aquest darrer míting és molt especial, però no tant pel que hi ha en joc, com pel fet que el celebri al circuit de casa. Tinc moltes ganes de començar el cap de setmana. En qualsevol cas, el que tenim per davant són dues curses on s’ha de lluitar des d’un inici, i en la que tots els pilots donaran el millor d’ells”.
Tot i que ha realitzat algunes jornades de test a la pista del Circuit, aquesta serà la primera vegada que competirà al traçat català i sentirà el recolzament de l’afició, en especial dels seus familiars i amics. “Per mi és molt important córrer al Circuit de Barcelona-Catalunya per primer cop, no només perquè formo part del Programa del Circuit que tan important està sent per a mi, sinó també perquè tindré l’oportunitat de compartir-ho amb molta gent que durant la temporada li agradaria anar a les curses, però que no tenen la possibilitat de desplaçar-se. Córrer a casa sempre és especial”, ha assegurat Àlex Palou.
Les dues darreres curses de l’any de l’Euroformula Open, on l’Àlex tindrà l’oportunitat de lligar la segona posició del campionat, se celebraran dissabte a les 14:15h i diumenge a les 13:00h.
 
Santi Millán i Maxi Iglesias accepten el repte de SEAT
En la jornada prèvia a la disputa de l’International GT Open, els actors Santi Millán i Maxi Iglesias seran els protagonistes de la pista a l’haver acceptat el desafiament de posar-se al volant d’un SEAT León Cup Racer al Circuit de Barcelona-Catalunya. El repte entre els dos actors tindrà lloc demà divendres al migdia i hauran de demostrar qui dels dos és el millor pilot a l’exigent pista catalana, després d’haver rebut un curs de conducció de la mà del pilot Jordi Gené.

1 i 2 de novembre: entrada gratuïta
Tots els aficionats podran gaudir de l’International GT Open amb accés gratuït a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya durant els dies 1 i 2 de novembre. Es podrà seguir tota l’activitat de pista, amb curses de l’International GT Open, Euroformula Open, SEAT León Eurocup i Radical European Masters durant tot el cap de setmana, des de les Tribunes Principal, I, F, H i G. Les Portes 1 i 3 obriran a partir de les 8:30h, tant dissabte com diumenge, i els vehicles es podran estacionar als pàrquings A i In6.
L’accés al pàdoc estarà restringit a aquelles persones que disposin d’acreditació i als Abonats Socis i Oficials del Circuit, que hauran de mostrar els corresponents carnets acreditatius de la temporada 2014. 


Fotos: Miquel Rovira i FOTOSPEEDY.   Data de modificació: 31/10/2014 14:03:47