Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:55  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Obert el període d’inscripcions per participar en la 20a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló

  • Voluntariat per la llengua

    Voluntariat per la llengua

24/10/2014

La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones, que estan estudiant o que tenen coneixements de llengua catalana i encara no la parlen, guanyin prou fluïdesa per incorporar-la de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. I a la vegada fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s’adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

Adreça’t a l’Oficina de Català de Montmeló del 28 d’octubre al 13 de novembre, ja sigui personalment o per correu electrònici dóna les teves dades personals: nom, cognoms, edat, adreça completa, telèfon i adreça electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Tant si vols deixar-te anar a parlar en català, com si vols ajudar a algú a fer-ho ara és el moment d’apuntar-te al programa del Voluntariat per la llengua.

Properament iniciarem la 20a. edició i, com cada any, presentarem les noves parelles. Si vols ser una d’elles, només cal que disposis d’1 hora a la setmana, durant 10 setmanes.

 

Oficina de Català de Montmeló (pl. de la Vila, 1), montmelo@cpnl.cat,  telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).

 

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.  El CPNL va iniciar el programa l'any 2002, a Cornellà de Llobregat, amb 19 parelles participants.Data de modificació: 30/10/2014 18:20:02