Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:49  |  20/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Cursos de formació per a l'ocupació

26/10/2014

Des del passat mes de setembre, s'estan realitzant una sèrie de cursos formatius per a l'ocupació, amb gran afluència d'assistents, especialment en els cursos relacionats amb les noves tecnologies: sistema de gestió SAP, certificat d'ATIC i els dos cursos bàsics d'informàtica i Internet.
Per ampliar la informació sobre tots els cursos que realitzen, podeu adreçar-vos al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló. També podeu descarregueu el fullet informatiu fent clic aquí.
El Servei de formació del Departament de Promoció Econòmica és l'encarregat de tramitar, gestionar i impartir cursos de formació amb la finalitat de millorar la qualificació professional i l'ocupabilitat dels veïns de Montmeló, que estiguin en situació de desocupació, que busquin millorar la seva feina actual o que vulguin adquirir nous registres de coneixement.

La metodologia formativa està orientada a desenvolupar tots els aspectes que facilitin l'ocupabilitat mitjançant l'adquisició de coneixements teòrics i pràctics per a l'accés i el bon desenvolupament d'un lloc de treball.

Tota la oferta formativa del Departament de Promoció Econòmica està subvencionada per l'Ajuntament, en major o menor mesura segons el curs, i només per als usuaris de la borsa de treball de l'Ajuntament de Montmeló. Els cursos s'imparteixen al Centre de Formació i Recursos G2M o bé a les instal·lacions de les empreses amb qui tenim conveni.


Per a més informació, empleni el nostre formulari de sol·licitud.


Informació relacionada


Data de modificació: 31/10/2014 11:26:10