Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:39  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Nova exposició a Mons Observans

  • Jaciment de Mons Observans

    Jaciment de Mons Observans

25/10/2014

El proper diumenge 26 d'octubre, a les 11 del matí, es presentarà al punt d'informació de Mons Observans l'exposició de cloenda dels tallers fotogràfics realitzats al llarg de l'any 2014 al jaciment. L'exposició, intitulada Descobrim Mons Observans, ha estat coordinada pel fotògraf Joel Mesas i recull imatges de l'entorn natural i paisatgístic dels turons de les Tres Creus i de la plana vallesana. Les fotografies han estat efectuades en els tallers de botànica i geologia que la botànica M.Àngels Bonet i el geòleg Jordi Bertran dugueren a terme durant els mesos d'abril i maig i en els tallers de fotografia nocturna que el mateix Joel Mesas impartí el proppassat mes de juliol. També s'hi presenten algunes panoràmiques nocturnes del jaciment efectuades en el marc de l'acció fotogràfica col·lectiva A cop de Flash, amb composicions realitzades a partir de cinc- centes fotografies del jaciment il·luminat amb més de 1.000 cops de flash. 

Així mateix, inclou les imatges guanyadores del primer concurs d'instagram #INSTAMONS14 que es va dur a terme el 28 de setembre a Mons Observans, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya. El veredicte del concurs es farà públic el mateix diumenge durant la inauguració de l'exposició. 
A les 12 del matí, un cop acabada la inauguració es farà una visita teatralitzada al jaciment. La visita serà conduïda per l'actriu Elena Codó, que representarà Salvia Estalvia, la qual, fa més de 2.000 anys va arribar des de la llunyana ciutat de Pompeia per acompanyar el seu marit  per decorar les estances del jaciment amb elegants pintures de primer estil pompeià. Us hi esperem! 


Data de modificació: 28/10/2014 13:02:53